Video door Nina Karim van Oort, logo door Maia Matches


Lieve mensen / lieve Amsterdammers,

Wederom spannende tijden voor Bajesdorp! Wie kan ons helpen?

Voor wie bevriend is met een toekomstige of voormalige Bajesdorper, zal het hen vast niet ontgaan zijn dat dit fantastische project met een sneltreinvaart aan het ontwikkelen is. Bajesdorp leeft (bijna)!

Sommigen van jullie hebben in 2021/2022 al steun geboden aan deze Vrijcoop door obligaties te kopen. Te gek! Mede dankzij jullie zijn we al zó ver gekomen dat het gebouw een feit is.
De hele zomer hebben we naar hartelust gestuukt, gefilosofeerd over tegels maar vooral gedroomd over samen wonen, werken en maken.
Toch kwam er in de tussentijd spannend nieuws: De kosten zijn gestegen. Alles is duurder, van bouwmaterialen tot nutsvoorzieningen…

Om de eindstreep te halen komen €75.000 tekort.

Het is dus wederom tijd voor een crowdlending.
Draag jij Bajesdorp een warm hart toe en kan jij een klein bedrag missen? Vanaf €250 kun je obligaties kopen waarmee je de toekomst van de Vrijkoop van Bajesdorp veilig stelt.
Een obligatie is een verhandelbaar schuldbewijs voor een lening. Als je een obligatie koopt, leen je ons dus geld. Je ontvangt jaarlijks 2% rente over je uitgeleende en na uiterlijk 10 jaar krijg je je geld terug.
Als je ons graag wilt steunen, maar niet €250 kunt missen, is er een optie om ons een kleiner bedrag te geven in de vorm van donatie. Onze ervaring leert dat juist de kleinste bedragen samen kunnen oplopen tot ons streefbedrag!

Wil jij helpen ons over de eindstreep te trekken?

Klik hier om je obligatie op onze website te kopen: https://vrijkoop.bajesdorp.nl/winkel/

Meer weten? Ga dan naar de crowdlending website: https://vrijkoop.bajesdorp.nl/