De kinderen en circusdocenten van Circus welkom zijn hard aan het oefenen. Op 17 april namelijk spelen deze vluchtelingkids hun jongleeract in Circuswerkplaats Boost. Initiatiefnemers en circusdocenten Laura en Guro van Bajesdorp stomen de kids klaar.

Vluchtelingenwerk Magazine was op bezoek bij de eerste voorstelling in december:
In circuswerkplaats Boost vond op 30 december een heel bijzonder optreden plaats. Samen met Nederlandse kinderen traden vluchtelingkinderen die dag op voor hun ouders in een ontroerende, stoere curcusvoorstelling.
Maandenlang werkten de kinderen met veel plezier toe naar de grote dag. In de herfst-en  kerstvakanties gaven circusdocenten Guro Falck Olson en Laura Borgstaed kinderen circuslessen, waarin ze jongleren, het balanceren op een koord en een menselijke piramide leerden bouwen. Guro en Laura zijn onderdeel van het vluchtelingproject ‘Circus Welkom’, dat werd gegeven in circuswerplaats Boost in Amsterdam-Oost.
Eind december konden de ouders met eigen ogen zien wat hun kinderen allemaal hadden geleerd. Na deze workshop stroomden een aantal vluchtelingkinderen door naar de reguliere lessen van circus Boost of sloten zich aan bij een turnvereniging in hun buurt.