Het kloppend hart van het dorp


Buurtcentrum de Muiterij serveert elke dinsdagavond veganistische maaltijden, met groente uit eigen tuin en veelal begeleidt door een muzikaal optreden. Verder vinden er regelmatig workshops en buurtbijeenkomsten plaats. Ook het Language Café sinds den beginne een vaste waarde, veelal wekelijks op een vaste avond.

Open voor de buurt


Sinds april 2015 zijn Bajesdorp en de omgeving een sociaal buurtcentrum rijker.

De Bajesdorpers spannen zich vrijwillig en gezamenlijk in voor beheer en ontwikkeling. Direct na ingebruikname is men begonnen met opknappen, het verrichten van achterstallig onderhoud.

Binnen een week waren de eerste ruimtes gereed en gingen de deuren open. De actuele programmering en openingstijden vindt je in de AGENDA.

Met ingang van het nieuw culturele seizoen vinden er ondertussen een aantal regelmatige activiteiten plaats. Op dinsdagavond de volkskeuken meestal begeleid door een un/semi-plugged live optreden. Op donderdagavond vindt het Language Cafe plaats, waar je in ruil voor interesse een andere taal kunt leren of oefenen. Voor de lokale sportvereniging, S.C. Balreep dient het buurtcentrum als clubhuis met bescheiden prijzenkast.

Naast deze publiekelijke activiteiten wordt er ook druk vergaderd, gekookt of gerepeteerd.

Vragen? Of mee-muiten?


Voor vragen of voorstellen, ben je welkom of kun je een mail sturen naar muiterij@bajesdorp.nl. Tot in de Muiterij!